Protfilt Kft. - Professzionális szűrés.
Protfilt Kft. - Szűréstechnika

Akció: Fordított ozmózisos berendezések

A Protfilt Kft. bemutatóterme saját készítésű szűrőkkel Protfilt fordított ozmózisos vízszűrő A Protfilt Kft. bemutatóterme saját készítésű szűrőkkel
A PROTFILT Szűréstechnika Kft. honlapja magyar nyelven A PROTFILT Szűréstechnika Kft. honlapja angol nyelven A PROTFILT Szűréstechnika Kft. honlapja német nyelven A PROTFILT Szűréstechnika Kft. honlapja román nyelven

 

Oldaltérkép

Az oldal megtekintését 1024x768-as felbontásban ajánljuk!

Ugrás az oldal tetejére

Copyright Protfilt Kft. 2005

A PROTFILT Kft bemutatkozik

A PROTFILT Szűréstechnikai Ipari és Kereskedelmi Kft. 1993 augusztusában alakult, gazdasági társaság, mely folyadékok és gázok szűrésére szolgáló szűrőelemek és szűrőberendezések gyártásával, telepítésével, szervizelésével, teljes szűrőrendszerek tervezésével, kivitelezésével és üzembe helyezésével foglalkozik.

Termék- és szolgáltatáspalettánk az egyedi fejlesztésű, rugalmasan tervezhető termékeinknek köszönhetően felőleli a háztartási vízkezelés témakörét éppúgy ahogy otthonosan mozgunk a legspeciálisabb ipari szűrés területein is.

A PROTFILT Kft. a háztartási vízkezelésben

Mindennapi életünk során, otthonunkban vagy munkahelyünkön különféle életszükségleteink és komfortigényeink kielégítésére használunk fel vizet, amely közüzemi hálózatról, vagy saját kutunkból származik.

Aligha kell hangsúlyozni, hogy a táplálkozási, tisztálkodási céllal fogyasztott víz minősége, tisztasága mennyire fontos. Vízkészleteink a környezetszennyező anyagok terheléséből, illetve a csírátlanító vegyszerek kényszerű használatából adódóan számos olyan anyagot tartalmaznak, amelyet tanácsos a víz megfelelő kezelésével eltávolítani.

Vannak széles körben ismert, egészségkárosító hatású anyagok (pl. nitrát, arzén, nehézfémek stb.), és vannak kevéssé ismert nemkívánatos szennyezők (pl. trihalo-metánok, klór-aminók stb.), amelyek elsősorban a víz klórozása révén keletkeznek és karcinogén hatásuk miatt kerülendők. Ezen anyagok az ivóvízből a Protfilt Kft. Fordított Ozmózisos eljárásával jól kiszűrhetők, de cégünk portfoliójában egyéb vízkezelési eljárások is megtalálhatók.

Másrészről háztartási berendezéseink, (mint pl. mosógép, mosogatógép, kazán, bojler, csaptelepek stb.) is egyre komolyabb értéket képviselnek. A vízszolgáltató vállalatok jelentős műszaki ráfordítással kezelik a "nyers vizet", hogy tiszta és átlátszó ivóvizet bocsáthassanak rendelkezésünkre. A gyakran évszázados, régi csövekből álló hálózatban keringve azonban a víz a lerakódások által ismét szennyeződik. A háztartásokban a vízzel együtt szállított szilárd részecskék gyakorta üzemzavarokat váltanak ki a berendezésekben és a szerelvényekben, ezáltal elhasználódásuk fokozódik.

Háztartási berendezéseink védelme, állagmegóvása érdekében egyszerű eszközök (pl. szűrők, vízlágyítók) alkalmazásával is sokat tehetünk. Meghosszabbíthatjuk élettartamukat, megelőzhetjük meghibásodásukat és így jelentős költségmegtakarítást érhetünk el.

Cégünk magas szintű szakmai felkészültségét, sokéves tapasztalatát és széleskörű termékskáláját ajánlja Önnek az ismertetett feladatok hatékony megoldásához.

A PROTFILT Kft. az ipari szűrés területén

A speciális PROTFILT Mikrofilter® rozsdamentes fémből készülő szűrőbetétek gyártása saját ötlet alapján, saját fejlesztésű technológiát felhasználva történik, mely a cég létezése óta bebizonyította más szűrőtípusokhoz viszonyított műszaki előnyeit. A PROTFILT típusú szűrőelemekre a cég örökéletű garanciát vállal.

A szűrő a speciális acélváznak köszönhetően igen nagy szilárdságú, így a maximális delta p érték akár több bar is lehet. A henger teljes felülete szűrőként funkcionál, emiatt használata kimondottan helytakarékos. A speciális technológiának köszönhetően a szabad szűrőfelület 99%-os pontossággal beállítható, éppúgy mint maga a szűrési finomság, ami akár 2 µ is lehet a megrendelő egyedi igényei szerint.

Cégünk mindenfajta szűrésre, vagyis:
· fizikai elkülönítésre (lebegő, szilárd szennyeződések kiválasztására)
· kémiai, kemofizikai kezelésre (aktív szén, polifoszfát, ioncserélő gyanták, vastalanítók)
megoldást kínál, bármekkora folyadék vagy gázhozamra (akár több tízezer köbméter/óra).

A honlapon illetve katalógusainkabn láthatófotók, mind saját tervező és gyártókapacitásunk által létrehozott termékeket mutatnak be.

A megfelelő szűrőelemeket mérnökeink az elvégzendő feladatok függvényében alakítják ki, a megrendelő igényeinek, illetve a közegek fizikai és kémiai tulajdonságainak figyelembevételével.

A fent említetteken kívül minden egyéb vízkezelési módszerrel is állunk ügyfeleink rendelkezésére, az elektromos vízkezeléstől az UV lámpás csírátlanítókon keresztül a speciális PROTFILT FOR4 illetve FOR 5 típusú fordított ozmózisos rendszerekig.

A hagyományosnak nevezhető szűrőberendezéseket azonnal raktárról szállítjuk. A különleges rendszereket alapos vizsgálatok és részletekbemenő egyeztetés után a vevő igényei szerint tervezzük meg és a lehető legrövidebb határidővel kivitelezzük.

Az ország több pontján helyi szakembereink, képviselőink állnak rendelkezésükre. Központi telephelyünk címe 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 195-197.

Számos nemzetközi és hazai cégnek vagyunk a beszállítói, referenciaként csak néhányat megemlítve Mol Rt. számos üzletága, Ford, GM, Paksi Erőmű, Mátrai Erőmű, Újpesti Erőmű, MAL Rt., Tungsram Rt., Csabai Konzervgyár, EKO, Mátra Cukor Rt., Borsodi Sörgyár Rt., Vishay Hungary Kft., Richter Gedeon, Biogál, Ganz, Szegedi Távhőszolgáltató, számos hőközpont, stb.

Cégünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik, termékeinket az előírt hazai intézetek vizsgálták be.